Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Heerlijke winterpanty’s van Oroblu

Bij de winter denk je misschien aan dikke broeken en wollen stoffen. Deze kleding is ook heel fijn als het koud is, als je toch de hele dag binnen zit op een luie zondag. Maar tijdens een leuk feestje of een sollicitatiegesprek kun je er met Oroblu panty’s ook in de winter goed uitzien, zonder koude benen te hebben. Daarnaast zorgt de kwaliteit van Oroblu ervoor dat de panty’s lang mee gaan.

De fashionable panty

Panty’s zijn fijn om te dragen. Je kunt erin bewegen zoals je wilt, zonder dat je belemmerd wordt door een stugge spijkerbroek. Het is als een tweede huid die je in de winter beschermd tegen weer en wind. En dan kun je er ook nog fashionable uitzien. Dat kan bijvoorbeeld met een gewone panty met huidskleur voor onder een mantelpak, of met opvallend zilverkleurige naad over het achterbeen onder een rokje tijdens een feestje. Als je meer van kleur houdt zijn er ook panty’s in verschillende kleuren als groen, paars of blauw beschikbaar om een outfit compleet te maken.

Ook in de winter

Er is veel keus in model en natuurlijk denier. Het ligt eraan wat voor outfit je graag aan wilt bij de panty. Is het een lange rok en zijn alleen je onderbenen te zien? Dan kun je voor kniekousen gaan. Ook voor koudere dagen zijn er warme kniekousen met een hoge denier van 80. Dan zijn er de sexy upholds, zonder of met naad op de achterbenen. Maar voor de echt koude dagen zijn de panty’s met een denier van 80 of zelfs 100 het meest geschikt. En doordat de tailleband bij sommige panty’s aan de achterkant hoger doorloopt, blijft deze extra goed zitten en gaat gegarandeerd lang mee. Omdat een heerlijke Oroblu panty ook van de winter een tijd voor leuke jurkjes maakt.

Linkruil.org

Comments are closed.