Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het proces van folders drukken

Folders drukken is een heel proces. Wanneer je folders wilt laten drukken is de voorbereiding de eerste stap die genomen moet worden. De folder moet ontworpen worden. Alle informatie en het ontwerp moet klaar zijn voordat je folders kunt drukken. Als het ontwerp klaar ligt, dan kun je folders laten drukken bij een drukker. Deze kun je zowel bij een drukker maar ook online indienen.

De voorbereiding

Bij Netzodruk Online kan een klant een ontwerp online uploaden en de gegevens van jezelf in voeren.
Bij verschillende aanbieders is het mogelijk om een bepaald ontwerp uit te kiezen hoe de folder eruit moet komen te zien. Nadat het ontwerp is goedgekeurd kan de bestelling worden geplaatst.

Folders drukken

Voor het drukken hebben drukkerijen verschillende drukpersen. Het is daarmee mogelijk om verschillende formaten en mogelijkheden te hebben met folders. Er bestaan drukpersen waarbij er in grote hoeveelheden kan worden gedrukt zonder dat de kwaliteit hiervan op achteruit gaat.

Afwerking

Na het drukken van de folders worden deze op maat gesneden. Ze worden dan nog eventueel afgewerkt met een lamineer laag. Deze laag zorgt ervoor dat de folders glanzend zijn.
Er kan bij folders drukken er ook voor gekozen worden om een matte laag over de folder te doen.
Deze laag beschermt de folder tegen slijtage en beschadiging.


 

Linkruil.org

Comments are closed.