Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoge sneakers

Vans is een Amerikaans schoenenmerk opgericht in 1966 en richt zich vooral op de doelgroep van skaters, snowboarders en surfers. Maar het is inmiddels ook een zeer populaire schoen buiten die doelgroep. De Vans SK8 Hi sneakers werden in 1987 geïntroduceerd en zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Deze revolutionaire sneaker werd omhelsd door de skaters. Doordat de Vans SK8 Hi een versteviging rond de enkels heeft is het ideaal wanneer je veel op een skateboard staat. Ook door het hoge model heb je een stuk meer stevigheid. Je staat met deze sneakers zogezegd een stuk steviger in je schoenen en dus ook stevig op een skateboard.

Een echte klassieker

Het model van de Vans SK8 Hi is inmiddels een echte klassieker geworden en is kenmerkend voor het merk Vans. Net als veel andere merken heeft ook Vans een kenmerkende streep op de schoen waardoor deze al van ver af te herkennen is. Hoewel het model wat eenvoudig lijkt, is dit toch een sneaker die niet te missen is in de collectie van een echte sneaker fan. Deze klassieker hoort in iedere schoenenverzameling thuis.

Veel keuze in kleuren en patronen

De Vans SK8 Hi zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Ook in kleur is genoeg keuze, stoer zwart of met blauw, of toch in het roze of met een leuk patroon. Voor ieder wat wils en je weet zeker dat je er stoer en sportief bij loopt. Ook voor kinderen is er een lijn met Vans SK8 Hi sneakers, dus wanneer kinderen besluiten dat ze eens op een skateboard willen staan is dit een uitstekende keuze in veilige en betrouwbare sneaker. Maar ook wanneer je nog nooit op een skateboard hebt gestaan en dat ook niet van plan bent is dit een hele mooie en comfortabele schoen om aan je collectie toe te voegen.

Linkruil.org

Comments are closed.