Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Inname kinderkleding

Inname kinderkleding

U kunt er voor kiezen om kleding die uw kinderen niet meer past of die nutteloos in uw kast ligt, weg te gooien. Of om deze aan te bieden op grote websites als Speurders of Marktplaats. Als u hier eens zorgvuldig over nadenkt, dan komt u zeker tot dezelfde conclusie als ons: kleding weggooien is eigenlijk zonde. Er zijn nog zoveel kinderen op deze wereldbol die snakken naar nieuwe kleding. Of denk aan de ouders die een te beperkt budget hebben om hun kind of kinderen telkens van nieuwe kleding te voorzien en erg blij zijn met tweedehands kinderkleding webshops zoals Vintage-Kids.nl. Uw oude kinderkleding te koop aanbieden via de grote aanbiedingswebsites is natuurlijk een optie, maar vaak duurt het een lange tijd voordat iemand reageert. En als er iemand reageert, dan volgt er vaak een mailing over en weer, dat tijd en energie kost. En in sommige gevallen moet u zelf wat centen neertellen om er een advertentie te kunnen plaatsen.

Dat kan allemaal veel gemakkelijker. Bij Vintag-Kids.nl kunt u uw kleding gratis, simpel en snel aanbieden. Het kost u geen cent en Vintage-Kids regelt de verkoop voor u. Zo heeft u er zelf dan geen omkijken meer naar. En omdat Vintage-Kids.nl gespecialiseerd is in tweedehands kinderkleding, zijn de bezoekers dus echt specifieke bezoekers die echt naar kinderkleding op zoek zijn. De kans is dus veel groter dat uw kinderkleding echt en snel verkocht wordt. Bovendien kunt u er nog een leuk centje mee verdienen. Want zodra er een kledingstuk verkocht wordt die u aan ons heeft aangeboden, betalen wij u de helft van de opbrengt uit. Zeg nou eerlijk, hoe makkelijk kunnen wij het u maken?

Vintage-Kids.nl zamelt kwalitatieve kinderkleding in op een hele simpele en snelle manier.  Vul het contactformulier op en wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk. Uw kleding naar ons opsturen is geheel kosteloos en wij regelen de rest allemaal voor u.

Linkruil.org

Comments are closed.