Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kennis maken met Primark Almere

Maak kennis met Primark Almere

Eén van de vestigingen van Primark in Nederland, vindt u in Almere. De Primark Almere vindt u op het adres Metropolestraat 11 (postcode: 1315 KK, Almere), midden in het centrum van de stad. Zo is Primark gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het openbaar vervoer of te voet.

Verder is Primark Almere zeven dagen per week geopend en wel op de volgende openingstijden.

Maandag: 11.00 uur tot 18.30 uur
Dinsdag: 09.00 uur tot 18.30 uur
Woensdag: 09.00 uur tot 18.30 uur
Donderdag: 09.00 uur tot 21.00 uur
Vrijdag: 09.00 uur tot 18.30 uur
Zaterdag: 09.00 uur tot 18.00 uur
Zondag:  12.00 uur tot 17.00 uur

Omdat Primark geen webshop heeft, in tegenstelling tot vele andere grote modeketen, dient u altijd bij een fysieke winkel van Primark langs te gaan om kleding van de voordelige collectie van het modemerk aan te schaffen. Houd daarom rekening met bovenstaande openingstijden voor u naar Primark Almere gaat om te winkelen.

primark

De collectie van Primark Almere

Primark staat erom bekend alleen grote panden te kopen om winkels in te openen. Dit is niet alleen het geval bij vestigingen van Primark in het buitenland, maar ook zeker in Nederland. Zo heeft Primark ook in Almere een groot pand opgekocht, om de grote collectie van het modemerk in zijn geheel te kunnen verkopen. En dat de collectie van Primark Almere groot is, dat is zeker. Zo bestaat de collectie van Primark Almere uit dameskleding, herenkleding en kinderkleding, maar ook uit mode-accessoires, woonaccessoires, schoenen en verzorgingsproducten.

Ten eerste is er de kleding van Primark. Zowel vrouwen als mannen en kinderen kunnen deze kleding aanschaffen, want Primark heeft een dames-, heren- en kinderafdeling in de winkel. De verschillende collecties van Primark hebben één ding gemeen: het betreft stuk voor stuk voordelige collecties, met kleding van goede kwaliteit. Naast kleding, is het ook mogelijk om bij Primark Almere langs te gaan om mode-accessoires en schoenen te kopen. Onder mode-accessoires vallen sieraden, producten voor in het haar (elastiekjes, haarbanden, haarspeldjes, et cetera) en producten als tassen en portefeuilles. Daarnaast heeft Primark Almere tevens een collectie met woonaccessoires, waar u onder andere items als kaarsen en lakens voor het bed kunt kopen. En bent u nog niet uitgewinkeld in het grote pand van Primark Almere, dan kunt u ook nog verzorgingsproducten voor een lage prijs aanschaffen. Onder verzorgingsproducten vallen producten van make-up tot douchegel en producten voor nagelverzorging, zoals nagelschaartjes.

Linkruil.org

Comments are closed.