Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kniekousen, ideaal voor onder een pak

Draag je regelmatig een pak? Dan is het niet verstandig om normale of lage sokken te dragen. Als je daarmee gaat zitten komt er vaak een stuk van je been tevoorschijn. Niet het meest representatieve gezicht dat je zou willen uitstralen waarschijnlijk.  De oplossing kan natuurlijk zijn om een iets langere pantalon te nemen maar als je daarmee weer gaat staan ziet het er weer vreemd uit.

Kniekousen zijn de ideale oplossing. Met een kniekous komt de kous zoals de naam al zegt, tot op de knie. Zo heb je nooit meer het vervelende gezicht dan de onbedekte benen. Je krijgt een meer professionele uitstraling.

Let er bij het kopen van kniekousen altijd op dat je de kleur van je pak of kostuum in de gaten houdt. Probeer je kousen altijd in dezelfde kleur te kopen als je pantalon. Daarmee zorg je ervoor dat er geen opvallend stuk been tevoorschijn komt al je gaat zitten. Je kunt wel werken met motiefjes zoals strepen of ruiten maar, deze zijn dan vaak ook gewoon in dezelfde kleurstelling te krijgen. Kun je nu geen kousen in dezelfde kleur vinden als je pantalon, kies dan voor een veilige kleur zoals zwart, deze zijn overal wel te vinden en kun je dus onder bijna ieder kostuum dragen.

Je denkt misschien, veel te warm die kousen, de meeste goede kousen worden van katoen gemaakt, een prima ademende stof die niet al te warm moet worden om je benen.

Linkruil.org

Comments are closed.