Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Kost kledij voor een huwelijk altijd veel geld?

Een huwelijk is een van de mooiste dagen uit het leven en daarom wil je er graag goed uitzien. Tijdens het gebeuren wil je mooi voor de dag komen en goed op de foto’s kunnen staan. Vaak beginnen koppels met het uitzoeken van een mooie ring voor zowel de man als vrouw. Het is verstandig om op tijd de ringen uit te zoeken. Bijvoorbeeld een halfjaar voor de trouwdatum.

Het kan voorkomen dat de juwelier de ringen nog moet bestellen bij de leverancier of wellicht moet hij de sieraden nog op maat maken. De man draagt een trouwkostuum of een mooi pak. Let dan natuurlijk ook op de details zoals een stropdas, bloem of manchetknopen. Het is voor vrouwen vaak iets pittiger om een leuke trouwjurken te vinden. Moet deze traditioneel zijn of wil je juist veel frutsels?

Stel vooraf ook een budget vast zodat er genoeg geld overblijft voor de trouwkleding. De kledij hoeft overigens niet altijd duur te zijn, want er zijn ook goedkope trouwjurken. Soms is duizenden euro’s betalen voor een jurk ook overbodig omdat je hem slechts één keer draagt. Bij de goedkope trouwjurken wordt er overigens niet op kwaliteit en ontwerp bespaard.

Ook kun je denken aan kleding voor de bruidskinderen. Zij hoeven natuurlijk niet in pak, maar worden vaak wel netjes aangekleed. De kleding heeft voornamelijk kleuren zoals beige, wit of bruin. Vaak doen een leuke stoffen broek, een witte blouse of polo al wonderen.

Linkruil.org

Comments are closed.