Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Laarzen gevormd naar je voet

Welke outfit je ook draagt, je maakt je outfit helemaal af met een paar mooie laarzen. Laarzen passen onder vrijwel elke outfit en staan zeer stijlvol. Of je nu hoge laarzen of korte laarsjes draagt, met laarzen kun je voor de dag komen. Het voordeel van laarzen is ook dat ze in allerlei stijlen verkrijgbaar zijn. Wil je een goed alternatief voor naaldhakken, koop dan laarzen met een comfortabele hak. Als je juist helemaal niet graag op hakken loopt, zijn er ook laarzen zonder hak, maar die net zo stijlvol kunnen staan als naaldhakken. Een comfortabel laarzenmerk zijn de laarzen Wolky.

Over Wolky laarzen

Met Wolky laarzen draag je echte Nederlandse laarzen. Wolky is in 1982 bedacht door de Zwolse schoenenhandelaar Kees Diks. Zijn wens was een modernere collectie aan voetenmode, maar wel met de hoogste kwaliteit en comfort. Hij begon met het ontwikkelen van modieuze Wolky sandalen in leuke kleuren en met een heerlijk zittend voetbed. Het voetbed is tegenwoordig legendarisch voor de schoenen van Wolky. Daarna volgde de productie van schoenen met een uitneembaar voetbed, zodat mensen ook hun eigen steunzolen in de Wolky schoenen kwijt konden. Tegenwoordig zijn er dan ook de Wolky laarzen, zowel hoog als laag, in allerlei designs en kleuren. Zelfs de wolky laarzen met vijf centimeter hak hebben geenszins ingeboet in loopcomfort.

De soorten Wolky laarzen

Wolky heeft verschillende soorten laarzen in het assortiment, bestaande uit verschillende materialen en kleuren. Laarzen met soepel leer, maar ook stijlvol suède en zelfs chroomvrij leer. Daarnaast streeft Wolky er naar om haar laarzen zo milieuvriendelijk mogelijk te produceren. Het meest bekendste kenmerk aan de Wolky laarzen is het uitneembare voetbed. Het voetbed is zeer comfortabel, maar als je je eigen steunzolen hebt, kun je het voetbed uit de laarzen halen. Zo heb je altijd modieuze laarzen die geheel naar je voet zijn gevormd.

Linkruil.org

Comments are closed.