Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lise Charmel: begeerlijke luxe

De begeerlijke luxe van het Franse topmerk lingerie Lise Charmel getuigt van een exquise smaak en soit-de-vivre levenstijl. Het merk is bij uitstek geschikt voor zelfbewuste vrouwen die alleen met de allermooiste materialen en dito kwaliteit genoegen nemen.  Vrouwen die van klassieke, vrouwelijke ontwerpen houden en die hun persoonlijke presentatie en identiteit op subtiele wijze daarmee willen accentueren.

Niet voor niets is het internationaal vooraanstaande lingerie- en badmode merk Lise Charmel keer op keer onderscheiden met internationale ontwerpprijzen.  Het merk biedt het summum aan zowel de kwaliteit van haar producten als de aantrekkelijkheid van haar ontwerpen. In alles chique en in niets ordinair, vrouwelijkheid ten top met altijd en bijna als vanzelfsprekend de ruimte voor de vrouw om zich nog mooier te presenteren.

Het merk Lise Charmel is de parel onder de Franse lingeriemerken, die de Franse steden en dorpen  opfleurt met prachtige billboards met de nieuwste lingerie ontwerpen.  Het merk heeft een traditie van innovatie en heeft de afgelopen jaren ook grote vorderingen gemaakt met het creëren van een seamless fit en prefect silhouet door gebruik van nieuwe materialen in badmode

In 1968 werd het merk Lise Charmel onderscheiden met de begeerde prijs de “l Ésthetique et de l’Élegance” en in 1992 verkreeg dit merk de Gouden medaille voor kwaliteit. Lingerie-grootmeester Jacques Daumal heeft het merk vanaf 1975 een enorme impuls gegeven en staat anno 2014 nog steeds zijn mannetje. Zijn haute-coutere lingerie ontwerpen worden inmiddels wereldwijd in de mooiste winkel verkocht. En ook in 2013 werd het merk Lise Charmel onderscheiden met de titel ‘ontwerper van het jaar’.

Linkruil.org

Comments are closed.