Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Macron is een groot merk

In de voetbalwereld zijn er vele bekende merken. Macron is een merk sportkleding dat steeds populairder wordt in de voetbalwereld. In Nederland is Macron kleding nog niet een erg groot begrip, maar in de rest van de wereld is Macron dat wel. In dit blog kun je lezen welke grote voetbalclubs Macron allemaal sponsort.

Macron een groot voetbalmerk

Macron is in de Premier League (Engeland) een groot begrip op gebied van sponsorkleding. Zo is Macron het shirtmerk van grote topclubs als: Aston Villa, Leeds United en Millwall.

Daarnaast zijn er ook in de Ligue 1 (Frankrijk) vele grote clubs die met Macron als shirtmerk lopen. In de Ligue 1 is Macron het shirtmerk van grote topclubs als: AS Monaco, FC Lorient, Ajaccio en Le Mans.

Toch is Macron in Italië het meest groot op basis van naam. Zo is Macron het shirtmerk van de volgende topploegen in de Serie A: Napoli SC, Lazio Roma en Bologna. Vooral het uit-shirt van Napoli SC van het seizoen 2013/2014 is een hele bekende shirt in de voetbalwereld. De shirtkleur is namelijk heel erg verrassend, namelijk de kleuren van het leger.

In Nederland is Macron ook in opkomst, zo is AZ Alkmaar nu één van de voetbalclubs in Nederland die Macron als merk sportkleding hebben. Het is te verwachten dat over een aantal jaren Macron een groot voetbalmerk is, in héél Europa.

Linkruil.org

Comments are closed.