Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Make-up look voor de lente

Het is natuurlijk nog niet zo ver, maar we kunnen langzaam al gaan aftellen naar de lente. De trends voor de lente en de zomer van 2016 zijn dus al weer bekend. Veel mensen kunnen niet wachten tot de lente en de zomer, daarom geven we hier wat tips voor een trendy make-up look voor de lente en de zomer. Deze look is gespot op de catwalk, dus deze is misschien wat heftig voor op een gewone doordeweekse dag. Echter is het wel altijd leuk om lekker te experimenteren met producten, kleurtjes en structuren.

Veel kleur

Een van de onderdelen die echt hoort bij de make-up trends van deze lente en zomer, is het gebruik van kleur. Vooral op de ogen mag er lekker worden losgegaan met felle kleuren. In deze donkere koude dagen kunnen we wel een beetje kleur gebruiken, dit is dus een hele leuke trend. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een felroze kleur op je ooglid. Je moet deze kleur wel kunnen hebben met je huidskleur en haarkleur. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de felroze kleur niet goed staat bij je huid en haar. Echter zijn er een heleboel felle kleuren die je kunt kiezen, kijk dus vooral wat er goed bij je past.

 

Je kunt een felle kleur aanbrengen op je bovenste ooglid en dezelfde kleur in een zachtere tint onder je ooglid. Onder je ooglid is een dunne lijn voldoende voor een mooi effect.

De huid

In de lente en de zomer is het niet fijn om een dikke laag make-up op je huid te dragen. Zeker als het warm weer is, voelt dit niet lekker aan. Als je een beetje gaat zweten, heb je het gevoel dat je de dikke laag make-up eraf begint te zweten. Dit moeten we natuurlijk niet hebben. Daarom kun je voor je gezichtsmake-up het beste kiezen voor lichte, niet al te dekkende producten. Een BB-cream is bijvoorbeeld perfect voor in de zomer. Het verzorgt je huid, en geeft een mooie teint zonder dat deze te veel dekt. Je kunt ook kiezen voor een goede dagcrème die je huid goed verzorgt. Je hebt bepaalde dagcrèmes die ook nog eens een mooie glans over de huid leggen. Hierover kun je een foundation aanbrengen die niet al te dekkend is. Zo krijg je een look die er echt als huid uitziet en toch een mooie glans en kleur heeft.

Blush

Een product wat je erg leuk kunt gebruiken in de lente en de zomer, is blush. Een blosje kan natuurlijk niet ontbreken in de zomermaanden. Als je al een felle ooglook hebt gemaakt, kun je misschien beter een niet al te felle blush kiezen. Dan kan het geheel iets té knallend worden. Echter geldt ook hiervoor dat je gewoon lekker kunt experimenteren welke kleuren jou goed staan. Als je een niet al te felle blush wil, kun je bijvoorbeeld ook voor een contour kleur gaan. Er bestaan genoeg contour kleuren die je prima kunt gebruiken als een mooie blush. Ga dus vooral eens op zoek naar de perfecte kleur voor jouw look.

Permanente make-up

Als je nou helemaal niet zo houdt van jezelf opmaken maar er toch verzorgd uit wil zien, kun je ook kiezen voor permanente make-up. Je kunt bijvoorbeeld een permanente make up eye liner laten zetten of je wenkbrauwen permanent laten opmaken. Permanente make-up kan verschillende voordelen hebben. Zo hoef je bijvoorbeeld nooit meer te prullen met je make-up opdoen of het er weer afhalen. Ook zit je nooit meer met make-up die uitloopt door de regen of tijdens het zwemmen of sporten. Als je een permanente make up eye liner laat zetten of je wenkbrauwen permanent laat opmaken, geeft dit meteen een hele wakkere blik als je uit bed stapt.

Linkruil.org

Comments are closed.