Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Meerdere malen tevreden gesteld voor verschillende gelegenheden bij juwelier Cober in Oss

geelgouden-ring-met-saffier-en-diamant-cober

 

Wij zijn al heel lang vaste klanten bij trouwringenwinkel Cober, dit is echt een plek voor ons. Toen we gingen trouwen, wisten we dan ook meteen waar we heen moesten voor de juiste ringen. Ik en mijn man krijgen bij Cober altijd uitgebreide aandacht en informatie over de collectie en de mogelijkheden. Wij worden elke keer hartelijk ontvangen met koffie en een praatje. Bij de zoektocht naar onze perfecte trouwringen raakten we in gesprek met de eigenaar Vincent Cober. Samen met hem keken we naar mooie ontwerpen en mochten we de hele winkel bekijken. Er werd heel veel aandacht aan ons besteed en al onze wensen kwamen aan bod. We vertelden precies hoe wij ons de trouwringen van onze dromen voorstelden. De ring werd live ontworpen op de computer die tegenover ons stond en zo werden de ringen helemaal afgesteld naar onze wensen. De uiteindelijke ringen waren zelfs nog mooier dan het prachtige ontwerp dat voor ons gemaakt was.

Na onze trouwringen bij Cober te hebben gekocht, zijn we nog een keer teruggeweest in de winkel. Dit keer niet voor mijn man en ik, maar voor ons dochtertje. Wij wilden voor haar 10de verjaardag een cadeau dat ze altijd bij zich draagt en dat symbool staat voor onze hechte band. Deze ring hadden we alleen niet zelf laten ontwerpen, maar wij kozen een simpel maar mooi ringetje dat goed stond om de vinger van onze dochter. De collectie aan sieraden bij Cober is zo breed dat er voor ieders smaak het juiste sieraad te vinden is.

Omdat wij zo positief zijn over Cober hebben wij ook andere mensen geadviseerd om bij Cober langs te gaan voor een sieraad of een trouwringen nijmegen waar zij naar op zoek waren. Zo hebben vrienden van ons ook hun trouwringen zelf ontworpen bij Cober en waren zij net als ons zeer tevreden. Wij raden Cober aan iedereen aan, vooral wanneer het gaat om trouwringen.

Linkruil.org

Comments are closed.