Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Meistersinger

Het Duitse Munster is uitgekomen met een horlogemerk genaamd Meistersinger. De naam komt van de beroemde opera en de muziek van Wagner. Alle horloges uit de Meistersinger hebben een eigen verhaal en een eigen traditie. Dit zie je terug in de klassieke vormgeving van de horloges. De diverse modellen hebben een stijl van een zeer originele manier van het meten van de tijd. Dit is bijzonder en dat maakt de horloges van Meistersinger. De horloges hebben het ‘Swiss made’ label omdat de horloges worden geproduceerd in Zwitserland, ondanks dat ze worden ontworpen in Munster.

Adhesio.

Een nieuwe collectie van de Meistersinger horloges is Adhaesio. De horloges uit de Adhesio collectie lijken veel op de collectie van Perigraph. Naast de datumfunctie die deze horloges hebben, hebben ze ook een tweede 24uurs tijdaanduiding.

No.1, No. 2 en No. 3.

De horloges uit de No.1, No. 2 en No. 3 collectie behoren tot de Einzeiger horloges. Deze horloges hebbene en eenwijzer en zijn in 3 verschillende uitvoeringen beschikbaar. Vandaar de naam No.1, No. 2 en No. 3. Alle Einzeiger horloges zijn gemaakt in een handwinder. De vind de horloges in een automatisch versie.

Phanero.

Alle horloges uit de Phanero collectie van Meistersinger hebben de kleinste 1 wijzer. Ze hebben een mooi handwinder uurwerk en zijn ook afgewerkt met saffierglas. Dit verkleint de kans op beschadigingen.

Perigraph.

Deze horloges zijn de enige horloges die bekend staan als functie horloges. Ze hebben allemaal een handige functie. Deze functies verschillen van stopwatch tot gangreserve.

Neo en Neo Q.

De horloges uit de Neo collectie staan er bekend om dat het geen grote horloges zijn. De horloges hebben allemaal een diameter van 26 millimeter. De Neo horloges hebben kunstof glas die bol staat. Dit geeft ze een retro uitstraling. Ze zijn speciaal ontworpen voor vrouwen.

Pangaea.

Wanneer je op zoek bent naar horloges met een ontspannen tijdsweergave, dan isde Pangaea collectie perfect voor jou. De ontspannend tijdsweergave geeft de filosofie van dit horlogemerk perfect weer. Deze horloges zijn erg uniek omdat ze een dag-datum aanduiding hebben.

Salthora.

De uren indicator verspringt na elke 60 minuten een uur verder bij de horloges uit de Salthora collectie. De minuten worden goed weergegeven met de enkele wijzer. Dit wordt ook wel de Jumping Hour genoemd.

Voor de gehele collectie kan je terecht op de webshop bij de officiele Meistersinger dealer Uw juwelier.

Linkruil.org

Comments are closed.