Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Mijn ervaring met Koffergigant

Afgelopen zomer ben ik samen met mijn vriendin heerlijk op vakantie geweest naar de Canarische eilanden. We zijn in de maand juli 3 weken naar deze prachtige bestemming geweest met KLM als vliegmaatschappij. Aangezien we drie weken gingen moesten we allebei een grote koffer hebben, wat in ons  geval betekende dat we die nieuw moesten aanschaffen. Mijn ouders en schoonouders hadden namelijk wel koffers die we konden lenen, maar mijn vriendin en ik wouden zoveel spullen mee nemen dat het niet paste in de beschikbare koffers. Vandaar dat we maar besloten hebben om twee gloednieuwe koffers te kopen, en wel bij Koffergigant.

Ik heb persoonlijk als IT’er veel ervaring met het zoeken op Google, en doe dan ook altijd uitgebreide research via deze zoekmachine om me goed te informeren alvorens ik een online aankoop doe.

Dus dat was deze keer uiteraard niet anders. Ik zocht op Google op koffer en bekeek de eerste tien zoekresultaten, hier stond Koffergigant ook tussen. Nadat ik een paar minuten had rondgekeken op de site van koffergigant kwam ik een mooie grote koffer  van het merk Samsonite tegen. Vervolgens heb ik van zowel deze koffer als van koffergigant reviews opgezocht, en nadat ik erachter was dat deze voornamelijk uiterst positief waren heb ik mijn vriendin gevraagd in welke kleur ze haar nieuwe koffer wou. Uiteindelijk heb ik voor een mooie prijs twee grote nieuwe koffers aangeschaft die de volgende dag al geleverd werden. Ik heb nu een zwarte Samsonite koffer van Koffergigant, en mijn vriendin heeft op vakantie rondgelopen met een knalroze.

Linkruil.org

Comments are closed.