Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Modische producten met Laura Vita

Vrouwen en schoenen, dat is altijd een goede combinatie. Vrouwen zijn gek op schoenen en dit kan ver gaan. Er zijn zelfs vrouwen die verslaafd zijn aan het kopen van schoenen en de gehele kast vol hebben staan met tientallen schoenen. Maar als je als vrouw je schoenencollectie eens doorloopt, dan zul je zien dat veel schoenen weliswaar mooi zijn, maar wel veel van dezelfde soort zijn. Wat doe je aan op een feestje? Een mooie cocktailjurk? Een galajurk? En wat voor schoenen eronder? Juist, naaldhakken in een bepaalde kleur. Nu kan een bepaalde kleur schoenen veel doen voor je totale outfit, maar wil je eens echt iets anders? Kies dan voor schoenen van Laura Vita.

Laura Vita schoenen

Omdat damesschoenen van welk merk ook vaak op elkaar lijken is uit onvrede hierover in 2004 Laura Vita ontstaan. Laura Vita is een Frans schoenenmerk dat een keer af wilde van damesschoenen in de altijd maar standaard kleuren, zoals zwart, wit en beige. Dit heeft geleid tot een zeer diverse collectie damesschoenen, waarbij gebruik gemaakt wordt van nieuwe materialen en vooral van veel kleur. Geen standaard kleuren, maar vrolijke kleuren in allerlei motieven. Met deze zeer uitgesproken damesschoenen zul je absoluut aandacht krijgen en weet je zeker dat je kwaliteit aan je voeten hebt, maar ook zeer unieke schoenen die niet veel vrouwen in hun schoenencollectie hebben.

Soorten Laura Vita schoenen

Laura Vita heeft verschillende soorten hippe en kleurige damesschoenen uitgebracht. De meeste schoenen hebben een blokhak, maar er zijn ook laarsjes of sandalen in de Laura Vita collectie. Welk type schoen je ook kiest, de overeenkomst van alle type Laura Vita schoenen is dat ze vrolijk zijn om naar te kijken in vrolijke kleuren en prachtige prints. Dit kan een fantasiemotief zijn, maar ook het bloemetjesmotief is erg populair. Naast schoenen heeft Laura Vita ook zeer vrolijk uitziende handtassen uitgebracht met leuke kleuren en motieven.

Linkruil.org

Comments are closed.