Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

NondoNoir een beleving opzich

Sinds enkele maanden is de Van Welderenstraat in Nijmegen een erotische winkel rijker. De winkel is volgens bezoekers en ondernemers van het centrum een goede toevoeging op het huidige winkelaanbod.

Oprichting NondoNoir

Margot, de oprichter van NondoNoir is tijdens haar zoektocht naar mooie onderscheidende lingerie erachter gekomen dat er in Nederland maar weinig winkels zijn die dit aanbieden. Tevens kwam ze erachter dat erotiek een beladen woord blijft, voor de eigenaresse is erotiek anders zo vertelt ze. ‘Erotiek is aan liefde gekoppeld en liefde voor je lichaam en liefde voor de ander. Erotiek komt samen met ontspannen, genieten en ontdekken.’

Erotische collectie

Alles wat ze verteld komt terug in het uiterlijk van de winkel, het gehele pand straalt vrouwvriendelijkheid uit en er hangen mooie foto’s van de bekende fotograaf Govert de Roos. Met Govert heeft NondoNoir een speciale band, de fotograaf hecht erg veel waarde aan de menselijke relatie en dit is dan ook terug te zien in de foto’s. Verder kunnen mensen terecht voor exclusieve erotische lingerie, herenlingerie, spannende accessoires, pure verwennerij, kunst en er is natuurlijk gedacht aan het lichaam.

De collectie van NondoNoir is breed en er zijn veel leuke dingen om aan te doen of eens te proberen. Het is duidelijk dat de winkel online en offline een meerwaarde biedt voor de bezoekers en dat je na bezoek erotiek anders interpreteert!

Naast de winkel in de Van Welderenstraat in Nijmegen is er ook hard gewerkt aan een online winkel. De online winkel is te vinden op www.nondonoir.com. De eigenaren staan je graag te woord!

Linkruil.org

Comments are closed.