Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Orthopedisch schoenmaker | Brengt het plezier in lopen weer terug

Ben jij op zoek naar nieuwe schoenen? Dan is het belangrijk dat deze schoenen prettig zitten. Als jij schoenen hebt die eigenlijk niet zo goed bij je voeten aansluiten, kun je daar in de toekomst veel problemen van ervaren. Zo kan dit voor vele klachten aan de gewrichten zorgen die niet zomaar verholpen kunnen worden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan last van de enkels, knieën, maar het kan ook doorstromen naar de rug. Een schoen bepaalt de houding die jij aanneemt. Als je verkeerd op de schoen staat of deze bijvoorbeeld een verkeerde vering heeft, kan dit veel gevolgen hebben voor de houding die iemand aanneemt. Ben jij toe aan nieuwe schoenen, dan is het aan te raden om een orthopedisch schoenmaker te bezoeken.

 

Wat is een orthopedisch schoenmaker?

Een orthopedisch schoenmaker werkt niet met de reguliere schoenen die door de massa worden aangeschaft. Als norm voor deze schoen wordt een standaard, gemiddelde voet gebruikt. Echter vallen veel mensen buiten de boot als het gaat om een standaard voet. Als zij zich toch in deze schoen proberen te proppen, zal dit alleen maar negatieve gevolgen hebben. Maar wat doet een speciale schoenmaker dan precies? Hij zal je helpen de schoenen perfect op maat te maken. Dit doet hij door eerst een goede meting van jouw voet te maken. Er wordt bijvoorbeeld naar de stand van je voet gekeken, naar uw voetbed en de vorm van jouw voeten. Op deze manier zal er een schoen samengesteld worden die hier perfect op aansluit.

 

Steunzolen

Bij een orthopedisch schoenmaker is het ook mogelijk om speciale steunzolen aan te schaffen. Deze worden in de schoen geplaatst waardoor deze ook beter op de voet aan zal sluiten. Ook het repareren van bestaande zolen wordt hier veelal gedaan. Ben jij toe aan nieuwe schoenen en wil je een keer een schoen waar je zonder problemen op kunt lopen? Laat deze dan op maat maken.

Linkruil.org

Comments are closed.