Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Overhemden online

Does the men makes the suit or the suit makes the men? Een zin die regelmatig de revue passeert in reclame uitingen of op de televisie. Een pak ik super, maar ook een belangrijk onderdeel is het shirt dat er onder gedragen wordt. Kostuums zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, steeds vaker kunnen nu ook overhemden op maat besteld worden.

Overhemd bestellen op maat, wat komt er bij kijken?

Standaard zijn er verschillende pasvormen:

  1. Slim-fit, dit zijn getailleerde overhemden dat mooi aansluit op je lichaam
  2. Semi-fit, lichter getailleerde overhemden (bijvoorbeeld: als je er in moet werken)
  3. Regular, normale overhemden met een ruime beweegruimte

Naast deze standaard pasvormen kan men natuurlijk kiezen voor een op maat gemaakt overhemd. Hiervoor hoef je niet meer naar de confectieateliers. Tegenwoordig kun je dit zelf bestellen in daarvoor ontworpen webshops. Het enige wat je nodig hebt is een meetlintje.

maat overhemden

Stapsgewijs wordt je meegenomen hoe je de maten op moet nemen. Onderdelen die aanbod komen zijn de nek, schouder, shirt lengte, mouw lengte, borst, taille, etc. Daarna kun je het volledig personaliseren. Kraag button op of down, kleuren knoopje en manchetten. Misschien bieden ze je de mogelijkheid om je eigen initialen te laten borduren. Daarnaast zijn de overhemden vaak beter geprijsd dan in de reguliere winkel. Een overhemd op maat laten maken is het proberen waard.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.