Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Pochetten koop je in een stropdassenshop

Een pochet is een speciaal soort doek, gemaakt van bijvoorbeeld zijde of katoen, welke ter verfraaiing in de borstzak van een colbert of blazer kan worden gestoken. Een pochet wordt met name door de goed geklede man gedragen op zakelijke of feestelijke gelegenheden. Maar het is hierbij wel erg belangrijk dat de pochet op de juiste manier gevouwen is en dat de pochet bij de rest van de outfit past. Wanneer dit op de juiste manier gedaan is geeft de pochet iets feestelijks en elegants aan iedere outfit.

Geschiedenis van de pochet

Pochetten zijn vandaag de dag weer helemaal hip. Er zijn zelfs trendwatchers die beweren dat de pochetten stropdassen zullen gaan vervangen. De pochet bestaat al honderden jaren. Toch zijn er wel enkele veranderingen geweest, ze worden namelijk allang niet meer op dezelfde wijze gedragen. Vroeger waren pochetten items welke alleen werden gedragen door de rijksten en mensen van adel. Tegenwoordig is dit niet meer zo. Elke man kan een pochet dragen, mits hij dit wil. Zeker bij formele gelegenheden en gala’s is het dragen van een pochet een must.

Pochetten van vandaag de dag

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende pochetten verkrijgbaar van allerlei materialen. Zo kan je pochetten kopen gemaakt van polyester, linnen, katoen en zijde. De pochetten zijn in vele kleuren en designs verkrijgbaar waardoor je de outfit helemaal af kan maken. Wanneer je een pochet of meerdere pochetten wilt gaan kopen is het aan te raden om dit te doen in een stropdassenshop. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in stropdassen en allerlei accessoires voor bij een pak. Zo ook pochetten, manchetknopen en nog veel meer. Een stropdassenshop kan jou voorzien van het juiste advies zodat je ook thuis komt met de juiste pochetten. Hierdoor sla je nooit een modeflater.

 

Linkruil.org

Comments are closed.