Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Primark online shop

Primark is een fantastische winkel die sinds 1969 bestaat. Sinds die tijd is deze kledingwinkel flink uitgebreid, het heeft nu maar liefst 230 vestigingen verspreid over Ierland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, België en Nederland.

Sinds 2008 heeft deze kledingwinkel een vestiging in Nederland naar de winkel is helaas nog niet zo bekend als in bijvoorbeeld Ierland. Dit komt ook omdat deze winkel geen geld spendeert aan het maken van  reclame. Zij hebben hiervoor gekozen, omdat zij graag hun kleding zo goedkoop mogelijk aan willen bieden. Zij zien het maken van reclame als een onnodige kostenpost, waardoor zij de prijzen van de kleding zouden moeten verhogen.

Deze winkel is wel online terug te vinden, ze hebben namelijk wel een website. Deze online website is te vinden onder www.primark.nl. Op deze website kun je informatie vinden over de winkel, vestigingen, vacatures en een klein gedeelte van het assortiment dat terug te vinden is in de verschillende vestigingen.

Primark online shop

Naar mijn mening zouden ze een veel groter publiek kunnen bereiken door hun website uit te breiden naar een webshop. Primark online is de toekomst, steeds meer mensen, voornamelijk jongeren, kopen hun kleding via het internet.

Naar mijn mening kunnen zij via Primark online shop  alsnog de kleding goedkoop aanbieden aangezien zij dan geen extra winkelruimte meer nodig hebben, waardoor er ook kosten worden bespaard. Ook kosten webshops tegenwoordig niet zoveel meer, vaak kun je een kant- en klare webshop kopen wat je kunt aanpassen aan je wensen. Zo kun je de webshop vaak personaliseren en op die manier heb je dan toch weer een unieke webshop.

Linkruil.org

Comments are closed.