Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rado | Een duikje in de geschiedenis van de horlogewereld

Oorspronkelijk ontstaan in Frankrijk, is de horloge de hele wereld over gegaan. Het uurwerk of klok, ofwel een horloge, is uitgevonden om overal en altijd te tijd bij te kunnen houden. Beeld je eens een tijd in waar je geen idee had hoelaat het was. Mensen hadden totaal geen tijdsbesef en men leefde vooral op de biologische klok. Toen de horloge eenmaal was uitgevonden, nam het niet meteen dezelfde staat aan als hoe deze nu zijn. Het horloge begon zijn leven als zakhorloge, waarin het vaak vast werd gemaakt aan de binnenkant van een jas of vest. De meeste waren vastgemaakt aan een ketting. Zonder deze uitvinding had Rado niet bestaan.

De kwaliteit van Rado

Het horloge heeft zich steeds verder ontwikkeld en heeft veel verschillende vormen aangenomen. Tegenwoordig zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende soorten horloges, dat je er een kunt kiezen die volledig aansluit bij jouw wensen. Groot, klein, een dikke of dunne band, digitaal of analoog, een smartwatch: er is ontzettend veel mogelijk. Rado is al sinds 1957 actief op de markt en kan zichzelf dan ook omschrijven als ware horloge expert. Door de vele ervaring zijn alle kinderziektes uit de horloges gehaald en blijft er een kwalitatief hoogstaand product over. Kwaliteit staat dan ook voorop. Het merk maakt enkel gebruik van de beste materialen, waardoor dit continu gewaarborgd blijft. Deze materialen luiden als volgt: hightech keramiek, hard metaal en saffier kristal.

 

De collecties

Er zijn verschillende collecties mogelijk van Rado. De lijnen hebben ieder hun eigen kenmerken. Als u geïnteresseerd bent in een leren bandje, is de Coupole lijn een echte aanrader. Deze collectie bestaat veel uit bescheiden klokjes met een mooi, stijlvol bandje. Als je echter meer van modern en strak houdt, is de Integral lijn een passende optie. Zo is er dus voor ieder wat wils en kun je een horloge naar eigen keuze selecteren.

Linkruil.org

Comments are closed.