Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sandalen voor dames en heren

Birkenstock is al een oud bekend Duits merk dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van sandalen, klompen en slippers. Het bedrijf Birkenstock stamt al uit 1774 toen Adam Birkenstock, een lokale schoenenmaker zich als schoenmaker registreerde. Het bedrijf kreeg aan het einde van de 19e eeuw pas echt faam toen nazaten van Adam Birkenstock het orthopedische voetbed introduceerden. Het is ook dit zeer zacht aanvoelende en comfortabele voetbed waardoor Birkenstock zo geliefd is. Het voetbed is in de loop der jaren keer op keer vernieuwd met de laatste innovaties en inzichten. Momenteel bestaat een Birkenstock voetbed dan ook uit maar liefst zes lagen van enkel natuurlijke materialen. In sandalen van Birkenstock komen je voeten echt tot rust en de collectie Birkenstock sandalen is zeer uitgebreid.

Vele modellen

De Birkenstock sandalen zijn geschikt voor zowel dames als heren. Er zijn sandalen die speciaal voor dames zijn gemaakt, maar ook speciale herenmodellen. En dan zijn er ook nog modellen die zowel gedragen kunnen worden door dames als heren. De sandalen zijn te verkrijgen in vrijwel alle kleuren, vormen en vele designs. De sandalen hebben allen om de hiel of de enkel een extra verstevigde band die het loopcomfort verhogen. Over de wreef zijn één of twee banden aangebracht die versteld kunnen worden. Hierdoor zullen Birkenstock sandalen ook prima te gebruiken zijn door mensen met een extra brede of smalle voet of mensen die voetproblemen hebben.

Duurzame materialen

Zowel de heren- als de damesmodellen zijn allen gemaakt van duurzame materialen. De banden zijn vrijwel altijd van leer wat altijd soepel blijft en het loopcomfort verhoogd. Verder zijn alle sandalen voorzien van het kenmerkende Birkenstock voetbed. Dit voetbed van verschillende lagen, bestaat uit materialen zoals juten, kurk en latex. De bovenzijde van het voetbed is altijd afgewerkt met een zachte suède laag zodat je voeten altijd op een comfortabele ondergrond staan. Deze laag is lekker zacht en kan goed vocht absorberen.

Linkruil.org

Comments are closed.