Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sapph presenteerd lingerie collectie 2015

Een re-launch van het lingeriemerk Sapph werd enkele weken geleden aangekondigd en nu dus openbaar gemaakt dankzij een groots fashion event in het College Hotel te Amsterdam. Ook wij van Marjo Lingerie waren van de partij om te kunnen genieten van de modeshow met de spring/summer 2015 collectie van Sapph.

Marjo Lingerie was maar één van de genodigden wat vooral bestond uit een groot aantal BN’ers zoals Nicolette van Dam, Victoria Koblenko, Nadia Palesa en Mariana Verkerk. Maar ook de eigenaar van Sapph, Roland Kahn was aanwezig om alle genodigden welkom te heten.

Het evenement werd geopend met de modeshow van de spring/summer 2015 collectie. Deze show werd door meer dan 300 gasten bekeken, waaronder pers, inkopers, een groot aantal BN’ers en relaties van het merk. Maar ook gasten van Zalando, wehkamp, V&D en Nelly.com waren aanwezig om deze nieuwe collectie en bijhorend feest mee te maken.

Na de uitgebreide modeshow werden de gasten in groepen onderverdeeld en naar de bovenste etage geleid waar men op één van de luxekamers een performance van de Sapph lingerie meekregen.

De nieuwe collecties zijn natuurlijk wel het wachten waard. Zo is de lingerie veel vrouwelijker, sensueler en krachtiger dan voordien. Wat vooral opviel is dat er enorm veel met kant gewerkt werd. De modellen uit deze collectie zijn feller van kleur met meer opvallende ontwerpen.

Naar ons inzien zullen de nieuwe collecties iedereen aanspreken, zo werd er nu ook een nieuwe onderverdeling gemaakt in de producten. Namelijk Super Sexy, Sapph en Beach, voor ieder wat wils dus. Nu is het enkel nog wachten tot 2015 om deze prachtige collecties te kunnen dragen. Hou dus vooral de webshop van Marjo Lingerie in de gaten voor deze en nog veel meer leuke collecties.

Linkruil.org

Comments are closed.