Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schoenen met comfortabel voetenbed

Een comfortabel voetenbed is een must wanneer je veel staat en loopt. Voeten zijn namelijk gevoelige ledenmaten die snel vermoeid kunnen raken. Wanneer een zool weinig steun geeft of zelfs oncomfortabel is loop je zo kans op eeltplekken, blaren en andere pijnen. Wolky schoenen zijn schoenen met comfortabele leren voetenbedden die zowel comfort als ondersteuning geven voor jouw voeten.

Wolky?

De voetenbedden van de Nederlandse fabrikant Wolky worden sinds de oprichting in 1982 gemaakt van geheugenschuim, leer en kurk, waardoor er een voetkussen wordt gerealiseerd dat alle schokken van het lopen goed opvangt. Hierdoor gaan jouw voeten langer mee tijdens wandelingen of werkdagen waar je veel moet lopen of staan. Je loopt dus, letterlijk, op wolken. De voetenbedden van Wolky zijn ook uitneembaar en te vervangen voor orthopedische steunzolen waardoor het dragen van de schoenen nog meer stabiliteit en comfort kan geven. Het assortiment is groot: van sandalen en laarzen tot schoenen met hakken en mocassins.

Voordelen

De schoenen van Wolky staan bekend om het feit dat ze langdurig meegaan en dus een goede investering kunnen zijn voor een comfortabel paar schoenen. Zorg wel dat je de schoenzolen en schoenen goed onderhoudt: zo blijven ze niet alleen mooi maar gaan ze dus ook zeer lang mee. De schoenen van Wolky zijn ook geschikt voor alle voettypes en geven dus iedereen de juiste comfort. Daarnaast heeft elk Wolky paar een jaar garantie voor fouten die in de productie gemaakt kunnen zijn. Daarnaast slippen de zolen van de schoenen niet en zijn ze zeer flexibel, waardoor de op elk soort ondergrond genoeg stabiliteit hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.