Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schoenen voor de avontuurlijke reiziger

Het schoenenmerk Lowa is ongetwijfeld een van de meest gevarieerde en bekendste merken onder de wandelliefhebbers. Al bijna honderd jaar staan kwaliteit, pasvorm en comfort voorop in het productieproces van deze wandelschoenen. Vandaag de dag is het assortiment van Lowa schoenen uitgebreid tot een erg breed aanbod aan wandel, trekking en bergschoenen.

Lowa staat niet alleen voor uitmuntende kwaliteit. Aspecten zoals het milieu en de natuur zijn voor Lowa van hetzelfde belang. De hoogwaardige materialen en technieken die worden gebruikt in het proces zijn daarom niet alleen duurzaam, maar ook milieu en gezondheidsvriendelijk. Deze duurzame bedrijfsfilosofie van Lowa wordt tot op de dag van vandaag toegepast en constant verbeterd. Grotendeels vindt deze mens- en milieuvriendelijk productie nog steeds plaats in Jetzendorf bij München, waar Lorenz Wagner het merk Lowa destijds heeft opgericht.

Uiteraard zijn de uitgangspunten van Lowa kwaliteit en comfort. Dit wordt allemaal waargemaakt door het gebruik van high-end producten en materialen. Door de Goretex voering waar bijna elk model uit de collectie over beschikt, zijn de wandel, vrije tijd en bergschoenen volledig waterdicht. Daarnaast zorgt de veelgebruikte Vibram zool die uit diverse lagen bestaat ervoor dat de schoenen perfect dempend zijn. Door te focussen op de verschillende looppatronen van zowel mannen als vrouwen, zijn er voor beide modellen gemaakt met het ultieme loop- en draagcomfort. Ook is er keuze uit nonchalante, alledaagse schoenen met de klassieke look van bergschoenen van vroeger, deze zijn perfect voor citytrips, stadswandelingen en tijdens het shoppen. Ten slotte worden de schoenen van Lowa geoptimaliseerd door minimaal gewicht toe te voegen, dit zorgt uiteindelijk voor maximale prestatie.

Kortom kun je bij elke soort avontuurlijke schoen terecht bij Lowa. Als het nou gaat om stevige snowboots, stevige bergschoenen voor tochten die zelfs boven de 8000 meter uitkomen, of een casual model dat zowel functioneert als wandel- en vrijetijdsschoen ben je bij Lowa zeker aan het goede adres.

Linkruil.org

Comments are closed.