Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schoenentrends voor de zomer

Voor de komende zomer zijn er weer nieuwe trends op het gebied van schoenen en schoenen. De trends komen in grote getallen deze komende zomer voor de verschillende schoenen. Elk jaar en ieder seizoen zijn er weer nieuwe trends om te ontdekken, maar er blijven natuurlijk ook een aantal trends hangen van eerdere jaren en eerdere seizoenen van vorig jaar. We zijn nu in het jaar 2018, maar er zijn dus ook trends die meekomen van de jaren 2017 en 2016 maar ook van veel langer geleden. Denk bijvoorbeeld aan de sixties en de jaren negentig, maar ook de jaren tachtig en de jaren zeventig zijn weer populair op dit moment.

 

Zoals verteld zijn er dus trends voor komende zomer, zo heb je de leuke en bijzondere printjes op schoenen, maar worden er ook glimmende materialen gebruikt voor schoenen dit komende seizoen. Daarnaast is een hippie schoensoort het muiltje en daarnaast krijgen loafers ook weer aandacht.

 

Je wilt je schoenen natuurlijk wel goed behandelen en daarvoor kun je speciale verf voor schoenen gebruiken. Er bestaat verf voor allemaal verschillende soorten leer en stof, er bestaat zelfs verf voor suede schoenen verven.

 

Leuke printjes waren in zoals we hierboven al noemde, maar wat houdt dit in? Het gaat om lekker drukke prints die op het leer of de stof van je schoenen staan. Het kan zijn dat dit bloemen zijn, maar ook streepjes, stipjes of ruitjes zijn erg populair. Hoe uitbundiger hoe beter geldt voor deze trend. In de herfst en in de winter gaan de meeste mensen voor zwart en kozen ze voor soort gelijke donkere kleuren. Ten eerste omdat dit overal bij past, maar ook omdat het een veilige keuze is en niet zo snel vies wordt.

 

Glimmend is dus ook heel hip, in eigenlijk alle schoen vormen en verschillende kleuren.

Linkruil.org

Comments are closed.