Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Seiko: het nieuwe horlogemerk

Heb je wel al eens gehoord van Seiko? Dit is een horlogemerk dat zijn opmars maakt in Nederland. Steeds meer juweliers bieden dit merk aan de laatste jaren. Het mooie van dit merk is dat deze voor veel mensen toegankelijk is, omdat de prijzen niet extreem hoog is wat je wel bij andere merken ziet. Dit merk gaat ook mee met de huidige trends op horlogegebied, maar welke trends spelen er allemaal in 2020? Wij zetten ze voor je op een rijtje.

Mooi blauw is niet lelijk
We zien bij veel horlogemerken, zoals Seiko, dat de kleur blauw steeds meer terugkomt in het design van het horloge. Dit kan heel subtiel gebeuren zoals bijvoorbeeld in de wijzers van het horloge, maar ook minder subtiel zoals in de band of zelfs op de hele wijzerplaat. We zien zowel donker als lichtblauw terugkomen in de modellen. Dus als je van blauw houdt, is dit je kans! Een andere kleur die we steeds meer zien terugkomen is de zalmkleur en dan veelal in combinatie met gouden tinten. Die geeft een mooi luxe uitstraling aan het horloge.

Retro stijl
Verder zien we de retro stijl ook veel terugkomen in horloges. De oude horloges van vroeger worden in een nieuw jasje gestoken en vernieuwd. Moet je voorstellen een mooi oud horloge van vroeger, maar dan met de functionaliteiten van nu. Perfect toch? Wij zijn erg fan van deze trend en dragen graag horloges met een retro uitstraling. We zien hier ook vooral gouden tinten terugkomen. Horlogemerk Seiko heeft zelfs een compleet gouden horloge, dus als je op wilt vallen moet je hier zijn! Samengevat zijn er heel veel mooie en leuke trends in de horloge branche op dit moment. Zoek je iets aparts dan is er ook genoeg te vinden door de verschillende opties. Begin nu met zoeken naar jouw perfecte horloge!

Linkruil.org

Comments are closed.