Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Specialized schoenen

Een erg belangrijk onderdeel van de outfit van elke zelf respecterende fietser is natuurlijk een goed paar schoenen. Met je afgetrapte sneakers op de mountainbike, of met je lakschoenen op je racefiets naar huis na een lange dag op kantoor, het kan, maar hoort natuurlijk eigenlijk niet. Gemak siert dan wel de mens, een goede fietsschoen is onmisbaar voor een sportfietser. Specialized heeft dan ook op dit gebied een flink aanbod.

Specialized wielrenschoenen

Te beginnen met de wielrenschoenen. Deze Specialized schoenen zijn speciaal ontworpen om jouw energie optimaal te benutten en dat zonder enig verlies van comfort tijdens de rit. Met prijzen variërend tussen de $100.00 en het viervoudige daarvan is er voor iedereen wat beschikbaar. Door de zogenaamde ‘’body geometry technology’’ die verwerkt is in de schoenen van Specialized zijn de kleurrijke schoeisels ook erg populair onder de professionele rijders. Er rijden naar schatting meer dan 150 professionele rijders met schoenen van Specialized.

Specialized MTB-schoenen

Een andere grote discipline binnen de fietsport is natuurlijk het mountainbiken. Ook op dit gebied heeft Specialized een breed scala aan schoenen speciaal ontwikkeld voor gebruik op de mountainbike. Er wordt onderscheid gemaakt tussen racing en springers en dit wordt doorgevoerd naar de verschillende schoenen die aangeboden worden. Prijzen variëren net zoals bij de raceschoenen tussen de $100.00 en de $400.00 per paar.

Specialized triatlonschoenen

Meer een triatlonmens? Ook speciaal voor deze markt heeft Specialized schoenen ontworpen. Belangrijk bij deze schoenen is het gemak waarmee ze uit en aan kunnen, zeer noodzakelijk bij het deelnemen aan een triatlon. Overigens zijn er ook schoenen beschikbaar voor de hobbymatige fietser, waar de schoenen zowel op de fiets als daarnaast draagbaar moeten zijn. Deze schoenen hebben qua uiterlijk meer weg van sneakers.

Specialized accessoires

Tot slot biedt Specialized ook een breed assortiment aan accessoires. Zo kun je zelf diverse losse onderdelen van je schoen vervangen, waarmee je de levensduur van je producten verlengt. De schoen is dus niet meteen afgeschreven wanneer er bijvoorbeeld een hiel of bandje kapot gaat.

Linkruil.org

Comments are closed.