Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Stijlvolle en exclusieve badmode bij Beach Princess

 

Voor mooie strandmode, originele bikini’s en fijne strandtassen bij je bij Beach Princess aan het juiste adres. Je vindt bij ons een uitgebreide keuze aan swim wear en (strand)tassen, maar ook beach wear, zoals bijvoorbeeld mooie pareo’s en strandjurkjes. Bij Beach Princess shop je je totale beach outfit!

Om je het makkelijk te maken is onze collectie ook in thema’s ingedeeld,  op onze webshop kun je hiervoor klikken op Shop the Style.  Zo kun je kiezen voor een stijl die helemaal bij jou past!

Onze collectie badmode wordt daarbij ook meerdere malen per jaar vernieuwd zodat er altijd een strandjurkje, bikini of strandtas van je gading bij Beach Princess zult aantreffen.

ORGINELE BADMODE TEGEN GOEDE PRIJZEN

Wij verkopen merken die grotendeels exclusief in Nederland en België verkrijgbaar zijn, waardoor onze strandmode dus altijd orgineel is ten opzichte van de bikini’s, strandtassen en strandjurkjes die je bij de grotere winkelketens en webshops aan zult treffen. Hiervoor reizen wij meerdere malen per jaar naar verschillende delen in de wereld, om onze leveranciers te bezoeken en met hun onze ideeën te bespreken, en om nieuwe inspiratie te doen voor toekomstige collecties. Wij maken scherpe afspraken rechtstreeks met fabrikanten zodat wij voor ons kwalitatief hoogwaardige strandmode goede prijzen voor jou als klant kunnen bieden.

BREDE COLLECTIE

Wij bieden je een brede collectie aan strandmode. Daarbij vind je verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld  bohemian, retro, sportief, chic, modieus en altijd stijlvol. En zoals gezegd wordt onze collectie regelmatig aangevuld met mooie nieuwe items.

Je hebt bij Beach Princess de keuze uit diverse orginele modellen voor verschillende figuren. Voor ieder type figuur bieden wij passende, mooie items. Ook vind je op onze handige tips om een goed model bikini te kiezen bij jouw figuur.

Dus voor je volgende zonvakantie, breng een een bezoek aan Beachprincess.nl om orgineel en stijvol op het strand te verschijnen!

Linkruil.org

Comments are closed.