Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Trends en fashionista JJ Kortlevers

Mode is overal en laat zien door middel van trends wat populair is op het gebied van fashion. Deze trends zijn afhankelijk van het seizoen en land. In een bepaalde tijd komt een trend op en zorgt dat ervoor dat iedereen met de trend mee doet. Bijvoorbeeld het fenomeen skinny jeans, had iedereen daarvoor nog wijde pijpen, plotseling was het de bedoeling dat je broek zo strak mogelijk om je benen zat. Dit is in de modewereld erg belangrijk en de fashionista’s zullen dan ook geen moment twijfelen of ze meedoen met de trend, want zij zetten als het ware de trend.

Trends

Iedereen die geeft om z’n uiterlijk zal letten op de trends, eerst zullen nieuwe trends wennen zijn, maar al snel zal je zien dat iedereen in bijvoorbeeld skinny jeans loopt in plaats van wijde pijpen. Het is leuk te zien hoe de trends veranderen en hoe iedereen daar aan mee doet.

Elk seizoen worden er weer nieuwe modeshows gelopen met de nieuwe trends. Deze trends zijn vaak in zijn extreemste vorm en dus niet helemaal representabel voor wat je moet gaan dragen in het nieuwe seizoen.

Wanneer ben je fashionista?

Fashionista ben je als je dol bent op alles wat met fashion te maken heeft, zoals JJ Kortlevers. Wel moet je ook zelf risico’s durven nemen met fashion en proberen nieuwe combinaties tot trend te laten worden. Je hebt een voorbeeld rol en durft je eigen stijl te ontwikkelen in combinatie met de trends die er zijn, zie ook eens https://www.facebook.com/jj.kortlevers.1.

Linkruil.org

Comments are closed.