Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Trouwringen na beschadiging weer zo goed als nieuw bij Atelier Cober in Oss.

Wanneer u gaat trouwen en u prachtige ringen uitgekozen hebt die op de speciale dag om uw en de vinger van uw partner geschoven worden, dan is dat voor altijd. U zegt op dat moment ‘ja’ tegen uw partner om de rest van jullie leven samen te blijven. Maar u wilt natuurlijk ook dat de ringen die u uitgekozen heeft mooi blijven voor de rest van jullie leven, die ring is tenslotte een teken van de verbintenis tussen jullie.
Het kan zo zijn dat ringen na verloop van tijd hun glans verliezen. Dit kan komen door slijtage, het laten vallen of stoten van de ring, maar het kan ook komen door zeep/crème resten en of vuilresten. Bij Cober trouwringen in Oss kunt u uw kostbare bezit weer in de originele staat laten herstellen. De trouwring wordt dan door de goudsmeden gepolijst om deze te ontdoen van oneffenheden. Mocht u een trouwring hebben met edelstenen dan wordt er direct gecontroleerd of deze nog goed vastgeklemd zitten.
Als u gekozen hebt voor prachtige witgouden ringen, dan zullen zij op den duur de witte kleur kunnen verliezen. Maar ook witgouden trouwringen kunnen bij Cober trouwringen weer prachtig in de oude staat hersteld worden. De ring wordt dan opnieuw gerhodineerd en zit er weer uit als nieuw.
Het is verstandig om uw ring zo af en toe te laten controleren. Vooral bij ringen met steentjes wordt geadviseerd één keer in het halfjaar te laten controleren. Bij deze controle worden alle vuilresten verwijderd en wordt gekeken of de steentjes goed vastzitten.
Het symbool van oneindige liefde zit om uw vinger, deze gebruikt u dagelijks, dus laat uw trouwringen geregeld controleren. Dan zorgt Cober trouwringen ervoor dat uw ringen eruit blijven zien als nieuw.

Linkruil.org

Comments are closed.