Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Trucjes om je nagels eenvoudiger te lakken

Het lakken van nagels gaat niet iedereen even gemakkelijk af. De een kan nagels lakken alsof het een dagelijks ritueel is, de ander knoeit iedere keer weer alles onder. Behoorlijk vervelend als je nagellak al verpest is voordat deze is opgedroogd. Of na het lakken zitten je complete handen onder de nagellak, ook geen pretje! Gelukkig zijn er wat trucjes om het lakken van je nagels iets gemakkelijker te maken.

Tip 1 is het voorkomen dat je handen onder de nagellak komen zitten. Als je dit na het lakken weer moet poetsen met nagellak remover heb je het risico dat je ook de nagellak van de nagel zelf af haalt. Smeer daarom rondom de nagel je vingers in met vaseline. Dit voorkomt dat de nagellak zich aan je huid hecht. Zo veeg je de vaseline en nagellak heel eenvoudig van je vingers.

Begint je nagel vaak van bovenaf te afblakeren? Gebruik dan eens een extra basislaag. De eerste laag gaat enkel over de bovenste helft, de tweede laag over de gehele nagel. Zo verstevig je de bovenzijde.

Wil je eens proberen om een leuke tekening te maken op je nagels? Probeer dan eerst de ontwerpen uit op een plastic diepvrieszakje. Doe het zakje over je nagel en maak een dikke onderste laag, hierop komt later je kunstwerk. Wanneer het opgedroogd is kun je in alle rust je kunstwerk tekenen op de nagellak die op het zakje zit. Hierna verwijder je het plastic zakje en kun je de lak op je nagel lijmen.

Het voordeel hiervan is dat je de ontwerpen voor je rechter nagels toch met je rechterhand kunt tekenen. En voor linkshandigen natuurlijk andersom. Zo teken je altijd met je beste hand. Experimenteer met verschillende soorten nagellak van de nagelgroothandel om te kijken welke nagellak jij het prettigste vindt.

Linkruil.org

Comments are closed.