Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verschillende soorten Eastpak tassen

De meest bekende Eastpak tassen zijn toch wel de rugtassen. Bijna iedere scholier of student heeft wel zo’n tas gehad of gebruikt deze nog steeds. Dit is ook niet zo gek, want Eastpak biedt zeer kwalitatieve tassen. Daarnaast geven zij ook nog eens 30 jaar garantie op de producten. Echter heeft Eastpak een veel breder assortiment dan deze rugtassen alleen.

Schoudertassen
Schoudertassen komen ook veelvuldig voor in het assortiment van Eastpak. Net als bij de rugtassen zijn de schoudertassen ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prints. Er wordt bij Eastpak tassen altijd goed rekening gehouden met hoe een tas in de praktijk gebruikt gaat worden. Een voorbeeld hiervan bij de schoudertassen is de ritssluiting. De schoudertassen zijn voorzien van zowel een ritssluiting als clips. Door de toegevoegde ritssluiting worden de spullen in de tas niet nat als het regent. Daarnaast zit er altijd een verstevigde bodem in voor optimaal gebruik. De schouderband is verstelbaar waardoor je de tas op de juiste lengte kan dragen.

Heuptassen
Ook heeft Eastpak heuptassen in het assortiment. Dit soort tassen zijn ideaal voor als je op pad gaat en geen zware ballast op je rug wilt meenemen. De band van de heuptassen zijn verstelbaar waardoor iedereen de tas past. Ook bij de heuptassen heeft Eastpak weer diverse kleuren en prints doorgevoerd waardoor ze er leuk uitzien.

Online aankopen
Naast dat Eastpak tassen in veel fysieke winkels te koop zijn, worden ze ook online aangeboden. Het voordeel van online bestellen is dat je een goed overzicht hebt van het aanbod en dat je natuurlijk vanuit huis kunt bestellen. Bij de meeste webshops is het zo dat je binnen 1 werkdag je bestelling thuis geleverd krijgt. Wanneer je het volledige aanbod van Eastpak eens wilt bekijken is het aan te raden om online te gaan zoeken. Je staat versteld van het grote aanbod dat zij hebben.

Linkruil.org

Comments are closed.