Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Vul uw nieuwe gardeobe in Essen bij de Primark

Shop uw nieuwe gardeobe bij Primark Essen

De populaire modeketen Primark heeft op dit moment ruim 250 vestigingen in Europa en het lijkt erop dat het aantal vestigingen van Primark nog steeds groeiende is. De reden dat Primark zo snel groeit, is dat de populariteit van Primark nog steeds stijgende is. Dit komt omdat de producten van Primark niet alleen van goede kwaliteit zijn, maar ook voor een zeer kleine prijs gekocht kunnen worden. Dit geldt uiteraard voor alle vestigingen van Primark, dus ook voor de vestiging van Primark Essen. In onderstaand artikel leest u meer over de kleine prijs van de verschillende producten van Primark.

Waar u bij andere winkels en modeketen honderden euro’s moet betalen om enkele nieuwe items voor uw garderobe aan te schaffen, krijgt u dezelfde producten bij Primark Essen voor enkele tientallen euro’s. Zo kunt u bij Primark Essen een geheel nieuwe garderobe aanschaffen, zonder dat u hier honderden of zelfs duizenden euro’s voor dient te betalen. Dit maakt dat Primark Essen niet alleen erg populair is onder jongeren, maar ook onder mensen die op zoek zijn naar nieuwe items voor hun garderobe, voor een kleine prijs.

primark

Aantrekkelijke prijs en een goede kwaliteit

Er zijn vervelende geruchten verspreid over de oorzaak van de lage prijzen van de producten van Primark Essen. Zo zeggen sommigen dat de prijzen zo laag zijn omdat de producten van Primark Essen van slechte kwaliteit zijn. Uit onderzoek is gebleken dat dit absoluut niet waar is. Zo zijn spijkerbroeken van verschillende merken met elkaar vergeleken, waaronder een spijkerbroek van Primark en een spijkerbroek van enkele duurdere merken. Uit dit onderzoek is gebleken dat de spijkerbroek van Primark van dezelfde kwaliteit is als spijkerbroeken van duurdere merken, of zelfs beter. De kwaliteit van de kleding van Primark lijdt dus zeker niet onder de lage prijzen van de modeketen.

De reden dat de prijzen van de producten van Primark zo laag zijn, heeft dus niets te maken met de kwaliteit van de producten van Primark Essen. Wel heeft de lage prijs te maken met drie andere zaken, namelijk: de ontbrekende marketingacties van de organisatie (waardoor marketingkosten niet doorberekend worden in de prijs van producten en de prijs dus laag kan blijven), de slimme en voordelige inkoop van stoffen bij leveranciers van Primark en het efficiënte productieproces van Primark. Tot slot hanteert Primark lagere winstmarges per product, waardoor de prijzen lager gehouden worden en de producten van Primark door iedereen aangeschaft kunnen worden.

Linkruil.org

Comments are closed.