Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarmee kan jij de snapback cap combineren?

Snapbacks zijn ontzettend leuk en hip om te dragen. Maar als je er nog nooit één gedragen hebt, dan kan het lastig voor je zijn om er mee te beginnen omdat je nog niet de inspiratie hebt, om een cap te vinden die bij jouw past.

Daarom dit artikel, je krijgt wat voorbeelden waarmee jij je de snapback kunt combineren.

Om simpel te beginnen er zijn tal van merken waar jij een snapback van kunt kopen. Om er een paar te noemen, Obey, Vans, Nike, Adidas en New Era en zo zijn er nog tientallen. Een groot deel van deze merken maakt niet alleen snapback caps, maar je kunt er ook shirts, schoenen en sweatshirts bij kopen.

Nu kan het eigenlijk nooit fout gaan wanneer jij een shirt van Nike draag of Vans en deze combineert met een cap van het zelfde merk. Deze lijn kun je natuurlijk ook met je schoenen doortrekken.

Nu zou je het misschien niet gelijk denken, maar een blouse wanneer je deze als man een beetje nonchalant draagt, kan je met een snapback combineren. Als meid kan je ook een blouse combineren met een snapback net als leggings.

Bijvoorbeeld een felgekleurde legging met een felle snapback. Of een snapback met de zelfde dierenprint combineren met een andere kledingstuk die deze zelfde soort print heeft.

Als je een fan bent van gamen en soms van die shirts draagt met een game-character kan je dat ook combineren met een game snapback.

Ben je meer het type rocker dan zijn de caps met studs misschien wel wat voor je. Daar heb je er ook een paar leuke van.

Hopelijk heeft dit artikel jouw meer inspiratie gegeven om een snapback cap te dragen.
Snapbacks zijn nog steeds in!

Linkruil.org

Comments are closed.