Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Waarom is de Primark zo populair?

Er bestaat niet eens een Primark online en toch is de winkel keten enorm populair. Je zou denken dat in het jaar 2013 geen kleding winkel goed zou kunnen lopen zonder dat ze ook online haar kleding aanbieden. De Primark bewijst echter het tegendeel, deze winkelketen blijft maar groeien en vestigingen openen door heel Europa maar er is nog niet eens sprake van een webwinkel. Daarom beschrijven wij in dit artikel waarom de Primark zo populair is.

De Primark bij iedere shopping stad

De Primark vestigingen liggen allemaal gelegen nabij een grote shopping stad. Ook zijn alle locaties goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Hierdoor combineren veel mensen een dagje naar primark om het vervolgens af te sluiten in de stad waar deze vlak bij ligt. Een goed voorbeeld is de Primark Berlin, deze ligt vlak bij de grote stad Berlijn. Men gaat eerst shoppen in de Primark Berlin en vervolgens het uitgaansleven van Berlijn bezoeken.

Het Primark gevoel

De primark doet er alles aan om het de klanten naar hun zin te maken. Dit doen ze door veel ruimte te maken voor de shoppers en de kleding zeer voordelig te prijzen. Hierdoor heeft de Primark veel populariteit gewonnen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.