Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wat is sexy kleding?

Sexy kleding wordt door veel vrouwen gedragen. Het is dan ook een grote behoefte van deze vrouwen om er aantrekkelijk en uitdagend uit te zien. In het algemeen dragen vrouwen dan ook sexy kleding om in deze behoefte te voorzien. Ze voelen zich mooier, aantrekkelijker en denken meer om te vallen. Maar hoe zit dit met vrouwen die een vaste partner hebben? Uiteraard zien mannen vrouwen graag in sexy kleding rondlopen maar hoe kijken zij daar tegenaan als die vrouw hun eigen partner is? Sommige mensen vinden dat sexy kleding alleen geschikt is voor jonge en vrijgezellen dames. Maar hoe zit dat met vrouwen die de 50 zijn gepasseerd en zich nog steeds aantrekkelijk voelen?

 

Sexy kleding draait om de definitie

Is het toegestaan om als 50 jarige vrouw sexy kleding te dragen? Ik denk dat deze vraag niet relevant moet zijn. Een betere vraag is, wat voor sexy kleding is gepast voor een 50 jarige vrouw? In die zin is het noodzakelijk om de term sexy te definiëren. Voor veel mannen betekent sexy kleding veel bloot en heel strakke broeken en topjes. Je kan je afvragen of dit voor vrouwen op leeftijd wel zo handig is. Want eerlijk is eerlijk, niet veel mensen, man of vrouw, zien graag een vrouw op leeftijd die heel blote kleding draagt. Uiteraard zijn er genoeg mannen en vrouwen die daar anders over denken maar over het algemeen is dat ‘not done’.

 

Wat voor de een sexy kleding is is voor een ander gewoontjes

In die zin is het lastig om te zeggen sexy kleding is niet geschikt voor oudere vrouwen. Het gaat namelijk om de definitie van sexy kleding. Sommige vrouwen voelen zich bijvoorbeeld al aantrekkelijk en mooi als zij een mooie jas en broek aanhebben. En inderdaad, als het in de mode valt dan zal het overgrote deel van de mensen anders naar die vrouw kijken. Daarbij telt natuurlijk ook nog dat wanneer men zich aantrekkelijker en mooier voelt hij of zij dat ook uitstraalt. Een belangrijk gegeven is dan ook dat de kleding mooi aan moet sluiten bij zowel jouw figuur als persoonlijkheid. Waar de ene vrouw sexy kleding definieert als korte rokjes en een topje zal een ander denken aan een mooi uitgesneden mantelpakje. In die zin kan je dus stellen dat kleding die mooi aansluiten bij iemand die persoon een aantrekkelijk en mooi gevoel geven. Dat soort kleding kan die persoon dus een ‘sexy’ gevoel geven.

Linkruil.org

Comments are closed.