Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Wimperextensions voor de glamourlook

wimperverlengingAltijd al mooie lange wimpers willen hebben? Laat je eigen wimpers dan verlengen! Wil je meer weten over wimperextensions kijk dan eens op http://www.wimperextensions-zetten.nl.

Wimperextensions heb je in alle vormen, maten en kleuren. De meest bekende wimperextensions zijn degene die je eigen wimper verlengen. De zogeheten one-by-one wimperverlenging. Hierbij wordt er een kunstwimper op je eigen wimper geplakt met een speciale lijm. Hierdoor lijkt het net alsof je van jezelf hele lange wimpers hebt omdat je niet kunt zien dat ze verlengd zijn.

Het voordeel is dat ze 4 tot 6 weken blijven zitten en je er alles mee kunt doen. Je moet alleen oppassen met oliehoudende producten omdat de wimperlijm hierdoor oplost. Wil je snel van je wimperextensions af dan kun je met olie of met een speciale vloeistof de wimpers zo weer verwijderen.

Een volle set wimpers bestaat uit ongeveer 60 tot 80 wimperhaartje per oog! Omdat dit een tijdrovende klus is zijn wimperstylistes een goede 2 uur bezig om beide ogen te voorzien van langere wimperhaartjes. Tijd moet betaald worden waardoor de one-by-one techniek niet de goedkoopste wimperverlenging is maar wel de mooiste en de meest natuurlijke. Een goede set wimperextensions kost al snel 75,- euro.

Wimperextensions heb je in diverse krullen, lengtes en diktes waardoor je precies de look krijgt die jij wilt. Afhankelijk van je eigen wimpers wordt er gekeken wat er mogelijk is. Kom bij ons op de website kijken en vind meer informatie over wimperextensions en een salon bij jouw in de buurt!

Tot snel bij wimperextensions-zetten.nl

Linkruil.org

Comments are closed.