Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Barista cursus volgen om officieel barista te worden

Barista cursus

 

Wil jij graag een officieel internationaal bekende barista worden? Een Barista certificaat halen en heerlijke koffie zetten voor gasten of familieleden? Kom dan de barista cursus volgen in Utrecht. 

 

In de Nederlandse samenleving is koffie altijd belangrijk geweest en dat zal nooit veranderen. Nederland is ook een druk land. Iedereen rent en vliegt over de stations of over de snelwegen op weg naar werk. Een koffie allemaal in de hand. Bij ons is het mogelijk om een barista cursus te volgen die jouw koffie expertise op een hoog niveau gaat brengen. Van het drukke op een knopje op je koffiezetapparaat naar een barista die gespecialiseerd is in latte art. Bij het maken van een goede kop koffie komen veel onderdelen bij elkaar. Er komen verschillende technieken aan te pas en veel kennis. Gegarandeerd kan jij na de barista cursus een overheerlijke kop koffie zetten waar je mee op kan scheppen op de verjaardagen van familie.

Verschillende cursussen mogelijk

Je kunt kiezen uit verschillende barista cursussen. We bieden de basis barista cursus waarin je de basistechnieken mee krijgt en waarin er ook een stuk theorie verteld wordt. Heb je deze barista cursus al afgerond met een diploma dan kun je er voor kiezen om cursussen te volgen waarin je je kunt specialiseren. 

 

Na het volgen en succesvol afronden van de barista cursus behaal je een officieel certificaat waarmee je wereldwijd kunt aantonen dat je een officieel barista bent. 

Heb jij het in je?

Heb jij het in je om een goede kop koffie voor honderden gasten neer te zetten? Meld je dan aan voor de verschillende barista cursussen. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en extra aandacht als je een bepaalde techniek nog niet helemaal onder de knie hebt. We werken in teams van maximaal 6 personen. Zo kun je makkelijk van elkaar blijven leren.

Linkruil.org

Comments are closed.