Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Sillypuppets

De Sillypuppets zijn een uniek soort handpoppen uit de Verenigde Staten die alleen via mijn webwinkel handpoppen.net in Nederland te koop zijn. In handpoppen.net zijn de zogenaamde professional  puppets te koop met afneembare benen. Omdat de benen afneembaar zijn zijn ze ook geschikt om te gebruiken als grote poppenkastpop.

De Silly Puppet handpoppen zijn onder te verdelen in verschillende categorien, bijvoorbeeld handschoen puppets (glove puppets) full body puppets, en professional puppets In de webwinkel handpoppen.net zijn de zogenaamde professional puppets te koop met afneembare benen. Omdat de benen afneembaar zijn zijn ze ook geschikt om te gebruiken als grote poppenkastpop. De professional puppets zijn de grootste soort en zijn ongeveer 76 cm groot. De professionele handpoppen worden meegeleverd met een armrod die de buikspreker of poppenspeler in staat stelt om de arm te bewegen en zo de illusie dat de handpop echt leeft te versterken.

Dat ze professionele puppets heten wil niet zeggen dat ze niet geschikt zijn voor de beginnende buikspreker of poppenspeler. Integendeel, ze zijn heel geschikt en heel makkelijk hanteerbaar. Erg goed voor gebruik in het klaslokaal, creche of kinderclub. Verder bevinden zich onder de professionele Sillypuppets jongensfiguren, meisjesfiguren en volwassen figuren. Het dus is mogelijk om een compleet Silly Puppet gezin te kopen en hen allerlei dingen te laten beleven met elkaar.

De Sillypuppets bieden alle ruimte voor creativiteit in het poppenspel.

Linkruil.org

Comments are closed.