Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Drupal inzetten voor informatiesystemen

Een drupal lesboek is een absolute noodzaak wil jij een echte Drupal developer worden. Drupal is een van de meest bekende content management systemen en kan zichzelf makkelijk verdedigen tussen andere kleppers zoals Joomla en WordPress. Sterker nog, Drupal is zowat de grootste naam op de CMS markt voor bedrijven. Dankzij zijn enorme aanpassingsmogelijkheden en de vele handleidingen die er voorhanden zijn wordt het gezien als de website – tool van de 21e eeuw. Waar je vroeger alles zelf moest bouwen en scripten, doet Drupal nu al erg veel werk in jouw plaats. Hierdoor heb jij genoeg tijd om te focussen op wat echt belangrijk is: Het aanpassen van jouw Drupal installatie op de wensen van het bedrijf.

 

Via Brinkman Uitgeverij kan jij alles leren wat je moet weten over Drupal. Dit gecompliceerde, maar uiterst nuttige systeem kan werkelijk alle functies vervullen die jij verwacht van een cms of content management systeem. Echter, de hoge leercurve vereist toch wel enige vorm van opleiding. Het Drupal Lesboek van Brinkman Uitgeverij heeft een MBO 4 niveau, waardoor jij uiteindelijk een echte Drupal expert kan worden.

Het Drupal lesboek van Brinkman Uitgeverij

Het Drupal lesboek van Brinkman uitgeverij werkt aan de hand van een aantal testcases. Door de theorie aan de praktijk te linken zullen studenten niet enkel meer geinteresseerd zijn in het lesmateriaal, maar ook betrokken worden bij het lesmateriaal. Hierdoor zal de student sneller begrijpen hoe Drupal werkt en hoe dit systeem kan worden aangepast aan de noden en wensen van een derde partij.

 

Het is dankzij het gebruik van testcases dat de student leert de noden van anderen te interpreteren en deze noden te vertalen naar een functionele Drupal installatie. Brinkman Uitgeverij staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaand lesmateriaal dat zijn gelijke niet kent. Onze ICT afdeling bevat vele lesboeken van Drupal tot Linux serverbeheer. In elk boek gaan wij uit van de basis en proberen zo de student volledig op te leiden en zodoende klaar te stomen voor een eventuele positie op de arbeidsmarkt. ICT speelt immers een toenemende rol in onze maatschappij en staat dan ook zeer positief op ieders CV.

Linkruil.org

Comments are closed.