Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een talencursus Nederlands

In een wereld met veel internationale handel komt het steeds meer voor dat men in het buitenland gaat wonen en werken. Als u naar Nederland bent gekomen om een periode in Nederland te werken kan het zijn dat u, ondanks een Engelstalige werkomgeving, af en toe te maken heeft met collega’s en partners die in het Nederlands communiceren waar u bij bent. Misschien kunt u al wel een beetje Nederlands, maar hoe fijn zou het zijn om in een korte tijd met grote stappen vooruit te gaan in uw taalontwikkeling?

Bij de taleninstituut Regina Coeli is het mogelijk om een intensieve talencursus Nederlands te volgen. U zult een een week lang alleen bezig gaan met het leren van de Nederlandse taal en krijgt o.a. één-op-één les om snel resultaat te boeken. Ook zal u zelfstudie doen in een omgeving waar u zich optimaal kan concentreren en waar elke vorm van afleiding weggenomen is. Op deze manier wordt u volledig omgeven door de taal die u eigen wil maken. De training behoort tot de meest intensieve, maar ook effectieve trainingen op de markt om in een korte tijd een taal goed te kunnen beheersen.

Misschien vraagt u zich af waarom u voor zo’n intensieve training zou kiezen. U moet er namelijk vrije dagen voor opnemen en een week van huis weg zijn kost uiteraard ook wat. De reden is simpel. Als u een gewone taalcursus zou nemen bent u per week veel minder tijd kwijt aan de training. Daardoor duurt het jaren om een niveau te bereiken die u met een intensieve training in weken kan bereiken. Als u met nood een taal onder de knie moet krijgen is dit dus de perfecte oplossing. Ook als u altijd een volle planning hebt kan dat de kans ontnemen om werkelijk iets nieuws bij te leren. Door je middels een intensieve training af te zonderen kan je al je tijd en aandacht focussen op de taal die u wil leren. Zo zal de taal niet alleen sneller geleerd worden maar zal het ook in uw lange termijn geheugen komen.

Linkruil.org

Comments are closed.