Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

ICT beheer met linux

Wil je meer te weten komen over Linux en wil je dit op eenvoudige manier doen dan hebben wij een goede tip voor je. Dit is het lezen van het Linux lesboek ´Linux hands-on’. Dit is een boek wat is geschreven voor studenten Netwerkbeheer en ICT-beheer voor het niveau 4 MBO. Dit boek is geen compleet naslagwerk maar het zet aan tot zelfwerkzaamheid bij het vergaren over kennis van Linux. Bij het boek wordt gebruik gemaakt van de distributie Suse. De auteur van dit boek is Erwin Boonk en dit is een man die jarenlang ervaring heeft als ICT-docent.

Het boek is op een begrijpbare en leuke manier geschreven en zal je kennis over Linux zeker gaan verrijken. Ook als je geen student bent maar wel meer te weten wilt komen over Linux dan is het aan te raden dit boek te gaan lezen. Je zult zien dat je dan ook binnen korte tijd meer te weten zult komen over dit besturingssysteem. Nu is Linux een veel gebruikt systeem en vooral servers draaien hierop, meer kennis hiervan is dan ook zeker meegenomen. Neem dus eens een kijkje bij Brinkman Uitgeverij, deze bieden het boek aan voor een lage prijs en zo kun je heel simpel je kennis gaan vergroten.

De vele voordelen van Brinkman

Nu kun je bij Brinkman Uitgeverij veel meer boeken gaan vinden dan alleen maar het lesboek over Linux. Er zijn vele boeken voor ICT-studenten en ook als je meer te weten wilt komen over WordPress of Drupal dan zijn daar boeken voor aanwezig. Wij willen je dan ook aanraden zeker een kijkje in deze webwinkel te gaan nemen en je zult zien dat er ook een boek voor jou bijzit.

Mocht je nu een lesboek in een andere richting zoeken dan kun je ook terecht bij deze uitgever want ook bijvoorbeeld in de financiële richting of de administratieve richting kun je boeken vinden. Je zult zien dat ook hier een ruim aanbod is en dat de prijzen laag zijn. Neem dus snel een kijkje en zie alle voordelen met eigen ogen.

Linkruil.org

Comments are closed.