Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

IREB-CPRE examen nu ook in het Nederlands!

Eindhoven, 28 augustus 2014 – Sinds 15 augustus is het Certified Professional for Requirements Engineering (CPRE) Foundation examen van de Internationale Requirements Board (IREB) ook in het Nederlands beschikbaar. Tevens zijn er Nederlandstalige voorbeeldexamens te downloaden.

Belang van het IREB-CPRE examen

Het merendeel van de projecten verloopt niet succesvol vanwege slecht geformuleerde eisen. Voor het welslagen van ICT projecten zijn heldere, eenduidige requirements essentieel. Het internationaal erkende IREB-CPRE examen wordt afgenomen door het exameninstituut iSQI (International Software Quality Institute). Het Foundation level certificaat dat hiermee behaald kan worden blijft levenslang geldig.

Het IREB-CPRE Foundation examen duurt 75 minuten en bestaat uit multiple choice vragen. Voorbereiden op het IREB-CPRE examen kan door middel van zelfstudie of een 3-daagse training. Zowel de internationale terminologie als de standaarden, technieken en methoden ten aanzien van Requirements Engineering en Requirements Management worden uitgebreid behandeld. Naast de theorie vormt de praktische toepasbaarheid het belangrijkste uitgangspunt.

Kijk voor meer informatie op: www.imf-online.com of neem contact op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

 

Linkruil.org

Comments are closed.