Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Met DerDieDasMeister leer je voortaan snel de Duitse taal

der-die-das-meister

http://www.derdiedasmeister.nl

Flexibel en interactief Duits leren… zonder enige kosten? Dat is nu mogelijk. Wil jij Duits leren, je Duits verbeteren of eenvoudig opfrissen? Leer dan Duits online met E-learning in je eigen tempo aan je eigen computer met DerDieDasMeister. Duitse oefeningen met onmiddellijke feedback en gemakkelijk te begrijpen uitleg.
Eindelijk is er dan een programma ontwikkeld voor alle studenten van de middelbare school die Duits in het pakket hebben en snel een goed overzicht van de naamvallen willen hebben. Onmiddellijke feedback tijdens de oefeningen maakt het programma een onmisbare schakel voor een betere beheersing van de Duitse taal. Ga naar: http://www.derdiedasmeister.nl voor een kennismaking.
DerDieDasMeister helpt je de Duitse grammatica te begrijpen en fouten te vermijden.
Het biedt je tal van tips en ezelsbruggetjes. De Duitse taal … een moeilijke taal? Niet meer met DerDieDasMeister. Word ook een beheerser van de Duitse taal en start nu met je Duitse cursus online!
Wat kan DerDieDasMeister? Je helpen met het oefenen van de juiste naamvallen in Duitse zinnen. Een voorbeeld: Wegen einer Autopanne musste die junge Frau am Freitag ohne ihr Auto von der Arbeit ins Kino gehen. Das Fahrrad der Frau ist rot. Sie hat eine Kinokarte online gekauft.
Herken je de verschillende zinsdelen? Die junge Frau is het onderwerp = 1e naamval.
Das Fahrrad der Frau is een genitiv = 2e naamval. Eine Kinokarte is lijdend voorwerp = 4e naamval. Zoals je ziet, zijn zinsdelen van groot belang voor de keuze van de naamvallen in het Duits. Ook kent deze zin enkele voorzetsels, zoals: wegen einer Autopanne (Genitiv), von der Arbeit (Dativ), ins Kino (Akkusativ). Telkens als er een voorzetsel in het Duits wordt gebruikt, moeten we de juiste naamval kennen. Ga naar: http://www.derdiedasmeister.nl en test je taalvaardigheid in de Duitse taal.

Linkruil.org

Comments are closed.