Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuw! ISO 19011 Interne Audit training

Eindhoven, 20 mei 2014 – De nieuwe training ISO 19011 Interne Audit van International Management Forum levert een groot aantal verbeteringen op voor interne audits. Deze training is gebaseerd op de ISO 19011, de internationaal erkende norm voor het auditen van álle managementsystemen. 

ISO 19011 – praktische richtlijn voor het auditen van alle typen managementsystemen

De hernieuwde internationale norm ISO 19011 is dé internationale norm als het gaat om het managen van alle managementsystemen zoals kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu en arbo. Daarnaast is er nu aandacht voor risico bij het auditen. In de herziene ISO 19011 staat dat in het auditprogramma die onderwerpen prioriteit zouden moeten krijgen die risico’s inhouden. Met deze training worden onnodige herhalingen in auditsystemen die van dezelfde ISO-normen afhankelijk zijn, vermeden.

Interne audits verbeteren en professionaliseren op basis van ISO 19011

Deze training geeft inzicht in de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van een interne auditor. Ook wordt duidelijk hoe een interne audit zelfstandig voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd kan worden volgens de principes van ISO 19011. De training voorziet in de kennis en vaardigheden om audits op geïntegreerde beheersystemen uit te voeren. Door de focus op procesmatig auditeren en op de integratie van de verschillende managementsystemen, krijgt deze training een echte meerwaarde. Het verwerven van praktische vaardigheden staat centraal in deze training.

Bezoek de website voor meer informatie over deze training.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (schriftelijke) cursussen, trainingen en (post-HBO) opleidingen. De opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het financiële, ICT en HRM-vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Linkruil.org

Comments are closed.