Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuw! Risk Based Auditing training

Eindhoven, 28 april 2014 – International Management Forum introduceert de training Risk Based Auditing. Hiermee wordt integratie van interne audit en risicomanagement in de praktijk mogelijk.

Integratie van interne audit (ISO 19011) en risicomanagement (ISO 31000) in de praktijk

De internationale norm ISO 19011 geeft praktische richtlijnen voor het voeren van in- en externe audits. ISO 31000 is een internationale richtlijn op het gebied van risicomanagement die een gemeenschappelijk begrippenkader en generiek raamwerk biedt voor het managen van risico’s. Tijdens de 2-daagse training over Risk Based Auditing worden de vakgebieden auditing en risicomanagement op belangrijke onderdelen geïntegreerd. De training wordt afgesloten met een toets.

Verbeteren van het rendement van de interne audit

Door als auditor risicogericht naar management te kijken, krijgen audits meer toegevoegde waarde. De audits sluiten dan immers direct aan bij de onderwerpen die de organisatie bezighoudt. Risk Based Auditing is sneller en effectiever dan een reguliere audit. De tijdwinst die met Risk Based Auditing kan worden bereikt kan wel oplopen tot 50%!

Bezoek de website voor meer informatie over deze training:

http://www.imf-online.com/vakgebieden/financieel-management/risk_based_auditing_training.php

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (schriftelijke) cursussen, trainingen en (post-HBO) opleidingen. De opleidingen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het financiële, ICT en HRM-vakgebied. IMF is al meer dan 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Linkruil.org

Comments are closed.