Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

NIEUW! Trends in Business en IT

Eindhoven, 15 juli 2014 – In deze 5-daagse training leert de cursist actuele IT trends en ontwikkelingen te vertalen naar de IT strategie en bedrijfsstrategie! De eerste training start op 11 november 2014!

In de training Trends in Business en IT worden de cursisten bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Er wordt ingegaan op IT ontwikkelingen als Agile, Scrum, IT Sourcing, Lean Change, Design Thinking, Business Model Innovation (Canvassing), Business IT Alignment, User Generated Content, Social Media, Hybrid Cloud & IT, Personal Cloud, Mobile Device, Internet of Everything, DevOps, Continuous Delivery, Big Data, 3D Printing en vele andere Business en IT trends.

Er wordt toegelicht welke IT-ontwikkelingen waarde kunnen toevoegen aan een (IT-)organisatie. D.m.v. cases uit andere organisaties kan de cursist zien hoe een slimme inzet van een IT-trend meerwaarde realiseert voor business. De docenten zijn allen verbonden aan top IT-adviesbureaus. Daarnaast wordt gebruikgemaakt van gastsprekers uit toonaangevende bedrijven en instellingen.

Kijk voor meer informatie op onze website: www.imf-online.com of neem contact met ons op via info@imf-online.com of bel 040 246 0220.

International Management Forum (IMF) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en uitgeven van veelal certificerende (vaak ook schriftelijke) cursussen en (post-HBO) opleidingen. De cursussen sluiten direct aan bij het belangstellingsniveau van het management en professionals van (middel)grote organisaties en bestrijken onder meer het ICT, financiële en HRM-vakgebied. IMF is al bijna 25 jaar actief op de Nederlandse markt en sinds 15 jaar ook internationaal. De internationale cursussen en opleidingen worden in meer dan veertig landen verkocht. 

Linkruil.org

Comments are closed.