Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Op zoek naar bijles?

Bijles gezocht?

Heeft uw zoon een 4 op wiskunde, terwijl hij wekenlang sommen heeft geoefend? Krijgt uw dochter die woordjes voor Engels maar niet in haar hoofd? Of heeft uw kind grote moeite met de Duitse naamvallen? Overweeg dan eens bijles. Bijles kan uw kind helpen om de stof beter te begrijpen en op de volgende toets een mooie voldoende te halen.

Wat voor vorm die bijles krijgt, hangt af van jullie wensen. Geef deze voorkeuren aan bij de bijlesdocent en jullie kunnen samen afspraken maken. Waar moet de bijles plaatsvinden? Bij jullie thuis, bij de bijlesdocent thuis of bijvoorbeeld in de bibliotheek? Hoe vaak is bijles nodig? Jullie kunnen ervoor kiezen om voor langere tijd één keer per week een les in te plannen, maar het kan ook zijn dat uw kind het handiger vindt om binnen korte tijd veel uren te oefenen. Het laatste kan bijvoorbeeld goed zijn ter voorbereiding op een toets.

Hoe regelt u die bijles?

Wilt u graag bijles regelen? Bij ons vindt u gemakkelijk een bijlesdocent. Nadat u zich heeft aangemeld op de website, kunt u profielen bekijken van bijlesdocenten in de regio. Ook kunt u een vacature plaatsen, waarin u aangeeft wat u precies zoekt. Bijlesdocenten kunnen dan solliciteren op die vacature. Wanneer een kandidaat u aanspreekt, nodigt u hem of haar uit voor een gesprek. De geschikte bijles is zo gevonden!

Linkruil.org

Comments are closed.