Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Rijbewijs – examen cadeautip

Deze week is voor veel tieners een spannende week. Deze week komt een van de spannendste telefoontjes voor veel tieners tot nog toe. De uitslag van het het schoolexamen. Zowel de leerlingen van het vmbo, de havo, het vwo en het gymnasium krijgen deze week de uitslag. Als ouder wil je natuurlijk een leuk cadeautje geven aan je zoon of dochter. Het complete rijbewijs is misschien te veel van het goede, een leuke start is ook leuk voor uw zoon of dochter. Er zijn verschillende lespakketten die kunnen worden afgenomen bij rijscholen. Er kunnen lespakketten worden gekocht van zowel 10, 20, 30 als 40 rijlessen. De kosten voor deze lespakketten zijn dus ook heel variërend.

Rijlessen kan niet alleen vanaf je 18de er zijn tegenwoordig meerdere mogelijkheden:

  • 16 jaar oud. Op de leeftijd van 16 jaar is het mogelijk om te beginnen met rijlessen. 16,5 jaar oud dan wel te verstaan. Dit zorgt ervoor dat je op je 17de in het bezit kan zijn van het rijbewijs.
  • 17 jaar oud. Op zeventien jarige leeftijd kun je in het bezit zijn van het rijbewijs. Dit betekent nog niet dat je zelfstandig mag autorijden, tijdens het auto rijden dien je begeleidt te worden door een coach.
  • 18 jaar oud. Op achttienjarige leeftijd ben je volledig gerechtigd om te autorijden op het moment dat je in het bezit bent van het rijbewijs.

Zoals hierboven beschreven is er dus voor ieder wat wils. Dit betekent  dat elke geslaagde, ongeacht welk niveau, kan beginnen met rijlessen. Een leuk cadeau voor uw zoon of dochter. Break rijschool Rotterdam is de rijschool voor deze omgeving. De scherpe acties van de autorijschool Rotterdam zorgen ervoor dat het niet alleen leuk is voor uw zoon of dochter, rijlessen bij Break is ook leuk voor u. Door de unieke formule van Break zijn er scherpe prijzen. Meer weten, neem dan kijkje op de website!

Linkruil.org

Comments are closed.